Digital Marketing - Site Marketing

We lift the weights for you

Καλώς ορίσατε στη Sitemarketing.gr, την εταιρεία που εμπνεύστηκε τον τίτλο της από το αντικείμενό της, που δεν είναι άλλο από το digital marketing.

Υπηρεσίες
(Services)

Ως εταιρεία ψηφιακού μάρκετινγκ μπορούμε να είμαστε ένας πολύτιμος συνεργάτης στην επιχείρησή σας στην προσπάθειά σας να προσελκύσετε πελάτες.

Ψηφιακό μάρκετινγκ

Το ψηφιακό μάρκετινγκ είναι μια πολύπλευρη στρατηγική που στοχεύει να προσεγγίζει και να δημιουργεί σχέσεις με τους πελάτες στο διαδίκτυο, σε ένα ευρύ φάσμα καναλιών, που τελικά τους οδηγεί να κάνουν μια αγορά και περισσότερες αγορές στο μέλλον.

Τα αποτελέσματα του ψηφιακού μάρκετινγκ μπορεί να είναι δραματικά. Μόνο το blogging μπορεί να βοηθήσει τις επωνυμίες να φέρουν 67% περισσότερους δυνητικούς πελάτες σε σύγκριση με εκείνους που δεν δημοσιεύουν ποτέ. Το SEO διαθέτει επίσης ποσοστό μετατροπής 14,6%, το οποίο είναι δραματικά υψηλότερο από το ποσοστό μετατροπής 1,7% που προσφέρουν οι παραδοσιακές εξερχόμενες μέθοδοι.

Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών πρακτικών, τακτικών, στρατηγικών και εργαλείων για να βοηθήσει μια επιχείρηση να επιτύχει τους στόχους μάρκετινγκ και πωλήσεων. Αυτό μπορεί να κάνει τον προγραμματισμό και την εκτέλεση μιας επιτυχημένης εκστρατείας ψηφιακού μάρκετινγκ μια προκλητική προοπτική για τους περισσότερους.

digital marketing at asitemarketing.gr: We lift the weights for you

Search Engine Optimization

Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης είναι ένας δημοφιλής όρος. Δεν είναι όμως η δημοτικότητά του που είναι επιτακτική ανάγκη για ιστότοπους Είναι η αξία και τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματά της που κάνουν το SEO σημαντικό. Η Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης είναι η πολυεπίπεδη διαδικασία τροποποιήσεων και βελτιώσεων που υφίσταται ένας ιστότοπος, έτσι ώστε να κατατάσσεται υψηλότερα στα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης.

Μια προκλητική αλλά αποδοτική διαδικασία

Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης συμβαδίζει με το μάρκετινγκ περιεχομένου. Μια στρατηγική SEO λαμβάνει υπόψη την επωνυμία (και τη βιομηχανία) και τις λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται με αυτό που αναζητούν οι χρήστες στο διαδίκτυο. Αυτές οι λέξεις-κλειδιά επιλέγονται, εξετάζονται και στοχεύονται και οι στρατηγικές μάρκετινγκ περιεχομένου βασίζονται σε αυτές. Σε μια προσεκτικά χαρτογραφημένη στρατηγική, τα στοιχεία του ιστότοπου και το περιεχόμενο βελτιστοποιούνται στο έπακρο για να βοηθήσουν την προώθηση του ιστότοπου σε υψηλότερη κατάταξη κατά τη διάρκεια μιας αναζήτησης μηχανών. Αυτό καθιστά το SEO μια περίπλοκη και προκλητική διαδικασία που επηρεάζεται από πολλές παραμέτρους. Δηλαδή, το περιεχόμενο βελτιστοποιείται με συχνές επαναλήψεις των στοχευμένων λέξεων-κλειδιών και βασικών φράσεων στο περιβάλλον. Οι λέξεις-κλειδιά εμφανίζονται επίσης στους μετα-τίτλους και τις περιγραφές των εικόνων. Η δομή του ιστότοπου είναι καλά ρυθμισμένη και οι εικόνες και τα μεγέθη αρχείων εμπλουτισμένων μέσων βελτιστοποιούνται για απόδοση. Γιατί εάν ένας ιστότοπος είναι πολύ αργός για φόρτωση, αυτός θα έχει επίσης αντίκτυπο στην κατάταξη SEO. Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης είναι μια λεπτομερής εργασία, αλλά όταν γίνει σωστά αποδίδει και εγγυάται τη μακροπρόθεσμη κυκλοφορία σε έναν ιστότοπο.

Καμπάνιες Facebook

Όλοι μιλούν για το Social Media Marketing και έχει εξελιχθεί σε έναν αρκετά δημοφιλή όρο. Η αλήθεια είναι ότι μόνο οι επαγγελματίες καταλαβαίνουν την πραγματική του δύναμη και τη σκληρή δουλειά που απαιτείται για να κάνουν σωστά το Social Media Marketing. Τι περιλαμβάνει όμως αυτό;

Social Media Marketing: βοηθώντας την διαδικτυακή σας επιχείρηση να ξεχωρίζει από το πλήθος

Το Social Media Marketing είναι απλώς εύκολο - είναι μια πολύπλοκη και απαιτητική διαδικασία που απαιτεί έρευνα, στρατηγική, σχεδιασμό και δημιουργικότητα. Πρόκειται για να γνωρίσετε μια επωνυμία, τους στόχους της και το κοινό της και, στη συνέχεια, να χρησιμοποιήσετε τα σωστά κανάλια και πλατφόρμες κοινωνικών μέσων για να κάνετε την επωνυμία να ξεχωρίσει, να αποκτήσει βάση θαυμαστών, να αποκτήσει εξουσία και να αυξήσει τις πωλήσεις της. Το Social Media Marketing δεν είναι δωρεάν και δεν είναι μια διαδικασία που τροφοδοτείται από τον αυθορμητισμό. Αντιθέτως, χρειάζεται προσεκτική μελέτη και σχεδιασμό και απαιτεί ευελιξία. Καθώς τίποτα δεν έχει τεθεί σε πέτρα, η συνεχής παρακολούθηση της απόδοσης των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης και των εκστρατειών που εκτελούνται οδηγεί σε επιτυχία.

Πώς κάνουμε το Social Media

Φέρνουμε μια ολόκληρη ομάδα ταλαντούχων επαγγελματιών για να μελετήσουμε, να δημιουργήσουμε, να παρακολουθήσουμε και να βελτιώσουμε τις εκστρατείες Social Media Marketing για τους πελάτες μας. Ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολη είναι μια βιομηχανία ή μια μάρκα, είμαστε πάντα έτοιμοι να βοηθήσουμε την επιχείρησή σας να αναπτυχθεί.

Καμπάνιες Google Ads

Το Google Ads είναι ένας από τους αποδοτικότερους τρόπους διαφήμισης online, καθώς προβάλλει την εταιρεία μας την πιο κρίσιμη στιγμή. Τη στιγμή που ο καταναλωτής ψάχνει αυτό που παρέχουμε. Γι’ αυτό λέγεται στοχευμένη διαφήμιση.

Κόστος

Το κόστος και η απόδοση των Google Ads εξαρτάται από το πόσο στοχευμένα θα τα στήσουμε. Κακό στήσιμο οδηγεί σε χαμένα χρήματα, χαμένο χρόνο και χαμένη ευκαιρία να φέρουμε περισσότερους πελάτες στην επιχείρησή μας.

Σχεδιασμός

Αν έχετε ήδη φτιάξει καμπάνιες στο Google Ads, μπορούμε να τις ελέγξουμε και να σας προτείνουμε βελτιώσεις. Μόνο αν πιστεύουμε ότι μπορούμε να σας φέρουμε μεγάλη βελτίωση, θα προτείνουμε να τις ανακατασκευάσουμε.

Μπορούμε να διαπιστώσουμε βασικά λάθη στο σχεδιασμό και να δούμε αν μπορούμε να πετύχουμε μείωση του κόστους ανά κλικ, που σημαίνει ότι με το ίδιο κόστος θα έχετε περισσότερους πελάτες. Ζητήστε μας να ελέγξουμε τις καμπάνιες σας.

Εμπειρία

Με εμπειρία από το 2010 σας εγγυόμαστε ότι θα σας φέρουμε ουσιαστικό αποτέλεσμα. Καλέστε μας στο 6986853298 για να σας εξηγήσουμε πώς λειτουργεί η εγγύησή μας.

Email Marketing

Η αποστολή newsletter είναι μία από τις πιο αποδοτικές μορφές προώθησης στο internet, ειδικά όταν γίνεται σωστά. Εδώ, έχουμε εκτενή εμπειρία στο email marketing τόσο από την προώθηση των δικών μας υπηρεσιών στέλνοντας newsletter από το 2010 όσο και από την υποστήριξη σε αυτό δεκάδων πελατών μας. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε παρέχοντάς σας ό,τι χρειάζεται ώστε εσείς να εστιαστείτε στις πωλήσεις σας:

Μάρκετινγκ μέσω email: όπου αναπτύσσεται η τμηματοποίηση και η συνάφεια

Το μάρκετινγκ μέσω email δεν είναι καθόλου εύκολο. Χρειάζεται προσεκτικό σχεδιασμό και στρατηγική, έχοντας πάντα υπόψη τον πελάτη / τον αναγνώστη. Το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πρέπει να είναι αρκετά συχνό για να δημιουργεί επικοινωνία αλλά όχι κουραστικό. ενημερωτικό αλλά όχι βαρετό. διαφημιστικό αλλά όχι πωλητικό. Πρόκειται για την εύρεση της σωστής ισορροπίας μεταξύ του τι θέλει να επικοινωνήσει η επωνυμία και του τι θέλει να λάβει ο αναγνώστης. Εάν το περιεχόμενο του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν σχετίζεται με τον αναγνώστη, τότε το email είναι καταδικασμένο να αποτύχει (παραμείνει κλειστό). Η δημιουργία μιας λίστας αλληλογραφίας (και όχι η αγορά), η διατήρηση της υγιούς και ενημερωμένης, και η κατάτμηση των συνδρομητών αναλόγως είναι μερικές από τις βέλτιστες πρακτικές του μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Όταν χρησιμοποιείται με σύνεση και επαγγελματισμό, το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου βοηθά στην τροφοδότηση της σχέσης μεταξύ της επιχείρησής σας και των πελατών σας και δημιουργεί μια μακροπρόθεσμη συνεργασία και εμπιστοσύνη.

Πώς κάνουμε το μάρκετινγκ μέσω email

Αφιερώνουμε χρόνο για να μελετήσουμε και να αναλύσουμε την επιχείρησή σας και έχοντας κατά νου τους στόχους της επωνυμίας σας, σχεδιάζουμε μια λεπτομερή στρατηγική μάρκετινγκ μέσω email. Παρέχουμε στις ομάδες επαγγελματιών μας να δημιουργήσουν προσαρμοσμένα πρότυπα email, ειδικά σχεδιασμένα για την επωνυμία σας ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της και να την κάνουν να ξεχωρίζει. Κατασκευάζουμε τα μηνύματα κάθε καμπάνιας email προσεκτικά και έχοντας κατά νου τους στόχους σας χρησιμοποιούμε εργαλεία αυτοματισμού για να εγγυηθούμε μια άψογη ροή μάρκετινγκ email που αποδίδει.

Content Marketing

Το Content Marketing είναι μια ισχυρή και στρατηγική προσέγγιση που εστιάζει στη συστηματική δημιουργία και διανομή πολύτιμου περιεχομένου, ώστε να προσελκύσει και να διατηρήσει το ιδανικό κοινό για την επωνυμία σας.

Το περιεχόμενο είναι ένα στρατηγικό εργαλείο

Μέσω του εντοπισμού, της δημιουργίας και της παράδοσης του σωστού περιεχομένου στο σωστό κοινό, όχι μόνο μια μάρκα ξεχωρίζει από το θόρυβο, αλλά μπορεί επίσης να προσελκύσει περισσότερους πελάτες, να τους μετατρέψει σε πιστή βάση θαυμαστών και να αυξήσει τις πωλήσεις της. Η οικοδόμηση μιας στρατηγικής μάρκετινγκ περιεχομένου συνεπάγεται τη χαρτογράφηση των απαραίτητων μέτρων που πρέπει να ληφθούν, επιλέγοντας τις κατάλληλες πλατφόρμες και κανάλια για μια επωνυμία, δημιουργώντας τους τύπους περιεχομένου που απαιτούνται, περιγράφοντας προσεκτικά τις ανάγκες του κοινού που πρέπει να ικανοποιηθούν και παρέχοντας λύσεις. για αυτά μέσω περιεχομένου. Είναι μια πολύπλευρη διαδικασία που, όταν εκτελείται αποτελεσματικά, βοηθά τις επιχειρήσεις να βελτιώσουν την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας τους, να βρουν και να συνδεθούν με το κοινό τους, επηρεάζοντας το ταξίδι του πελάτη και αυξάνοντας τις πωλήσεις.

Πώς κάνουμε το Content Marketing

Στο sitemarketing.gr γνωρίζουμε τη δύναμη του μάρκετινγκ περιεχομένου και είμαστε πάντα ενθουσιασμένοι που αντιμετωπίζουμε μια νέα πρόκληση. Ανεξάρτητα από τη δυσκολία μιας επωνυμίας, η ομάδα των επαγγελματιών μας συνεργάζεται για να μελετήσει και να αναλύσει τις ανάγκες της και να οργανώσει μια αποτελεσματική και ισχυρή στρατηγική μάρκετινγκ περιεχομένου.

Αυτοματισμός μάρκετινγκ

Το Marketing Automation είναι η διαδικασία αξιοποίησης ενός ευρέος φάσματος διαθέσιμων διαδικτυακών πλατφορμών, εργαλείων και λογισμικού για τη δημιουργία, εκτέλεση και παρακολούθηση των προσπαθειών μάρκετινγκ μιας μάρκας. Όλα τα βήματα των προσπαθειών μάρκετινγκ μιας μάρκας μπορούν να αυτοματοποιηθούν και αυτό επιτρέπει τόσο στους εμπόρους να επικεντρωθούν στη βελτιστοποίηση των στρατηγικών τους όσο και στις ίδιες τις μάρκες για να παρακολουθούν τις επενδύσεις μάρκετινγκ.

Εξορθολογισμός στρατηγικών και επιτυχίας

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας, οι καινοτόμες προσεγγίσεις προσφέρουν μεγάλη ευκολία στη διαχείριση και την εκτέλεση πολλαπλών προσπαθειών μάρκετινγκ με επιτυχία. Σήμερα, μια στρατηγική μάρκετινγκ μιας μάρκας μπορεί να βελτιωθεί και να αυτοματοποιηθεί από την αρχή έως το τέλος. Αυτό επιτρέπει λιγότερη προσπάθεια για την εκτέλεση και παρακολούθηση της καμπάνιας και εστίαση περισσότερο στη βελτιστοποίηση και τη στρατηγική. Ειδικά σε ό, τι αφορά τις εκστρατείες πανικού, τις πολυκλαδικές προσπάθειες για την προώθηση μιας μάρκας, η αυτοματοποίηση είναι η μόνη λύση που μπορεί να εγγυηθεί αποτελέσματα. Υπάρχουν πολλά διαθέσιμα εργαλεία, λογισμικό και πλατφόρμες που μπορούν να βοηθήσουν την επωνυμία σας να αυτοματοποιήσει το μάρκετινγκ. Ωστόσο, προτού προχωρήσετε σε οποιαδήποτε απόφαση, συνιστάται να συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία για να λάβετε λεπτομερή εικόνα και καθοδήγηση, ώστε να μπορείτε να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση.

Πώς κάνουμε την αυτοματοποίηση μάρκετινγκ

Για εμάς η αυτοματοποίηση μάρκετινγκ είναι μέρος της επιτυχίας μας. όχι μόνο μελετάμε την επωνυμία και τις ανάγκες της, ερευνούμε και χτίζουμε την καλύτερη κατάλληλη στρατηγική, αλλά συμπεριλαμβάνουμε επίσης αυτοματοποίηση μάρκετινγκ. Αυτό μας επιτρέπει να τροποποιήσουμε τη στρατηγική μας και να τη βελτιστοποιήσουμε για την υψηλότερη απόδοση, ενώ αυτοματοποιούμε τις διαδικασίες και διαχειριζόμαστε τα πάντα γρήγορα.